Black week
-50% a la prima anual
Només fins al 6 de desembre 
Crèditvida Integral
La primera assegurança amb
prevenció, salut i vida.
Més informació 
Crèditvida Previsió
Passi el que passi, preveu la
tranquil·litat dels teus en els
moments més difícils.
Més informació 
Informa-te’n a qualsevol de les oficines de Crèdit Andorrà.
*Promoció vàlida del 25/11/19 al 06/12/19 (ambdós inclosos) i no acumulable a altres ofertes. Descompte aplicable a la prima anual del primer any de contractació de la pòlissa amb un màxim de fins a 100 euros de descompte per pòlissa. Obligatorietat de mantenir la pòlissa durant un mínim de dos anys; en cas d’incompliment, CA Vida Assegurances SAU es reserva el dret de poder aplicar una penalització equivalent a l’import del descompte rebut. La concessió d’una assegurança de vida risc està subjecta als criteris objectius de la companyia. L’abonament al compte del client es realitzarà durant el mes de febrer de 2020. Productes contractats amb CA Vida Assegurances SAU.

.
Twitter
LinkedIn
Facebook
YouTube
.
Aquest document no constitueix cap oferta de compra o venda de cap producte o servei financer ni cap prospecte o qualsevol suport informatiu d’aquest tipus. Crèdit Andorrà, SA, avinguda Meritxell, 80. AD500 Andorra la Vella, Principat d’Andorra. NRT: A-700068-C

Et recordem que Crèdit Andorrà mai no et demanarà, ni per correu electrònic ni en formularis, dades confidencials com ara contrasenyes o números secrets.